Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Φροντίδα Ευαίσθητης Περιοχής

Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι η ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα περιποίησης. Πάρα πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από υποτροπιάζουσες κολπίτιδες.  Ένας υγιής κόλπος περιέχει πλούσιες ποσότητες ωφέλιμων βακτηρίων που βοηθούν στις αποκρούσεις λοιμώξεων και διατηρούν ένα φυσιολογικό επίπεδο pH. Ο κόλπος είναι ένα σημείο του σώματος που έχει την ικανότητα να αυτοκαθαρίζεται εκκρίνοντας φυσικά υγρά. Για να μην διαταράσσετε το «οικοσύστημα» που έχει ο κόλπος πρέπει να ακολουθούμε σωστές συμβουλές περιποίησης.

Αφήστε το σώμα να αναπνεύσει

  • Αποφύγετε τα στενά, ελαστικά ρούχα, όπως τα πολυεστερικά, είναι από υλικά τα οποία δεν αναπνέουν. Φοράτε χαλαρά, διαπερατά ρούχα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι.

Βαμβακερά εσώρουχα

  • Προσπαθήστε να φοράτε βαμβακερά εσώρουχα τα οποία είναι κατάλληλα για το δέρμα σας ή να επιλέγετε αισθησιακά εσώρουχα  δαντελωτά, strings ή brazilian με βαμβακερό καβάλο.

Πλένετε την ευαίσθητη περιοχή

  • Πλύση μία φορά την ημέρα με ειδικά προϊόντα περιποίησης, αποφύγετε το υπερβολικό πλύσιμο.

Περιποίηση κατά την έμμηνο ρύση

  • Κατά την έμμηνο ρύση η περιοχή γίνεται πιο ευάλωτη, οφείλετε να αλλάζετε τακτικά τις σερβιέτες ή τα ταμπόν και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε προϊόντα με μικρότερη απορροφητικότητα διότι αυτά με την υψηλότερη μπορούν να σας δημιουργήσουν τριβή ή ξηρότητα.

Μπάνιο μετά τη σεξουαλική επαφή

  • Η ούρηση πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή βοηθά στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Μία απλή εξωτερική πλύση με νερό ή και με κάποιο ουδέτερο προϊόν μετά τη σεξουαλική επαφή, βοηθάει στην αποφυγή λοιμώξεων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα προιόντα για την καταπράυνση της ευαίσθητης περιοχής.

Φροντίδα Ευαίσθητης Περιοχής