Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πονόλαιμος- Tips για φυσική αντιμετώπιση

Ο πονόλαιμος μπορεί να γίνει πολύ βασανιστικός και ενοχλητικός. Πριν σε καταβάλει οριστικά δοκίμασε 6 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς γρήγορα και φυσικά από τον πόνο.

  • Γαργάρες με αλατόνερο

Έχει αποδειχθεί ότι οι γαργάρες με αλατόνερο βοηθούν στην καταπολέμηση της λοίμωξης και του πόνου που αυτή προκαλεί. Διάλυσε μία κουταλιά του γλυκού αλάτι σε μισή κούπα χλιαρό νερό και κάνε γαργάρες για τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.

Το μέλι αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για τον ερεθισμένο λαιμό, αφού περιέχει πολλές βιταμίνες και παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό. Πρόσθεσε στο τσάι σου ή σε οποιοδήποτε αφέψημα βοτάνων και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

  • Κοτόσουπα

Η κοτόσουπα αποτελεί το γνωστότερο σπιτικό γιατροσόφι και όχι άδικα, αφού βρέθηκε πως έχει αντιφλεγμονώδη δράση ενώ παράλληλα βοηθά στη μείωση της βλέννας από τους πνεύμονες. Επειδή ο πονόλαιμος δυσκολεύει την κατάποση προτίμησε τροφές σε υγρή μορφή, όπως η θρεπτική κοτόσουπα!

Αν και δεν θεραπεύουν τον πονόλαιμο, οι παστίλιες μπορούν να προσφέρουν άμεση ανακούφιση αφού διεγείρουν την παραγωγή σάλιου βοηθώντας τον λαιμό να παραμείνει υγρός. Από τη σειρά της APIVITA επέλεξε παστίλιες με βάση το συστατικό πρόπολη, πλούσιες σε βιταμίνη C, για την άμεση καταπράυνση του πονεμένου και ερεθισμένου λαιμού.

  • Βάμμα ή Spray πρόπολης

Η πρόπολη είναι ουσία που ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού και προσφέρει ισχυρή αντιβιοτική και αντισηπτική δράση. Το βιολογικό διάλυμα πρόπολης της APΙVITA με 100% φυσική σύνθεση, θωρακίζει τον οργανισμό ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει τον ερεθισμένο λαιμό. Yπάρχει επίσης το βιολογικό σπρέι της APIVITA με πρόπολη και αλθαία ,έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 100% φυσικά συστατικά. Συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού ενώ χάρη στην αντιβακτηριακή και αντισηπτική του δράση ανακουφίζει από τον πονόλαιμο και το βήχα.

Πονόλαιμος- Tips για φυσική αντιμετώπιση