Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ιδέες δώρων για τον αγαπημένο σας

Σας είναι δύσκολο να διαλέξετε τι δώρο να κάνετε στον αγαπημένο σας? Δεν έχετε χρόνο να ψάχνετε στις βιτρίνες πoio είναι το κατάλληλο δώρο ?Σας έχουμε 5 προτάσεις δώρων για τον εκλεκτό σας που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!!!

  • APIVITA BEE A SUPER-MAN MEN'S CARE CREAM-GEL 50ML & REFRESHING FIG ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 250ML Σετ αντρικής περιποίησης με νεσεσερ που περιλάμβάνει : MENS CARE Κρέμα - Gel Ενυδάτωσης.Kρέμα - gel που ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και βοηθά στην ρύθμιση της λιπαρότητας ενώ τονώνει και αναζωογονεί.
    REFRESHING FIG Αφρόλουτρο Σώματος με Αιθέρια Έλαια.Δροσερό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος.

 

  • KORRES SEA MUD SOAP 150GR & AFTER SHAVE MOUNTAIN PEPPER 125ML 
    NEO ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΤ:ΝΕΟ SEA ΜUD SOAP
    Για πρόσωπο & σώμα για όλους τους τύπους δέρματος .Με εκχύλισμα από θαλάσσια λάσπη
    Καθαρίζει βαθιά Απομακρύνει τους ρύπους .Μαλακώνει κ ανανεώνει την επιδερμίδα.Μαζί το: MOUNTAIN PEPPER / BERGAMOT / CORIANDER.Μη-λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα.

 

1. Panthenol Extra Men After Shave Balm - 75ml

Το Panthenol Extra Men After Shave Balm καταπραϋνει τους ερεθισμούς και μειώνει τις κοκκινίλες που προκαλούνται από το ξύρισμα.Δράσεις:Προσφέρει μοναδική αίσθηση άμεσης ανακούφισης, τόνωσης και φρεσκάδας.Επαναφέρει τη χαμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας.Κύρια συστατικά: πανθενόλη, αλόη, υαλουρονικό οξύ.

2. Panthenol Extra Men Face & Eye Cream - Ενυδάτωση & δράση κατά των ρυτίδων (75ml) / Για πρόσωπο και μάτια .Η Panthenol Extra Men Face & Eye Cream είναι ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες και ερεθισμούς.Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.Χαρίζει μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.Είναι κατάλληλη και για μετά το ξύρισμα . ΜΕ ΔΩΡΟ Panthenol Extra Men 3in1 Cleanser - Καθαρισμός (200ml) / Πρόσωπο, σώμα και μαλλιά Το αναζωογονητικό αφρόλουτρο και σαμπουάν για άντρες Panthenol Extra Men 3in1 Cleanser, με ειδικά σχεδιασμένη 3 σε 1 φόρμουλα που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.Η συνδυασμένη δράση της Πανθενόλης και Βιταμίνης Ε αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ μαλακώνει και ξεμπλέκει τα μαλλιά.Το Panthenol Extra Men 3in1 Cleanser έχει αρκετά ήπια σύνθεση για καθημερινή χρήση

  • VICHY HOMME HYDRA COOLΕνυδατικό, δροσερό gel με Υαλουρονικό Οξύ ιγα τους άνδρες. Για πρόσωπο και μάτια. Υποαλλεργικό. Αίσθηση δροσιάς -2°C, και άμεση απορρόφηση. Μη λιπαρή, ή κολλώδης υφή. 48ωρη Ενυδάτωση. Κατά της ρύπανσης.
    Για τους άνδρες που αναζητούν μια ενυδατική φροντίδα για το πρόσωπο και τα μάτια. Άμεση αίσθηση δροσιάς -2°C και απορρόφηση. 48ωρη Ενυδάτωση.

  • APIVITA MEN'S CARE ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΜΑΤΙΑ 50ML  Κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια που λειαίνει τις ρυτίδες και τα σημάδια κούρασης, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, ενώ τονώνει και αναζωογονεί.96% φυσική σύνθεση

Για περισσότερες ιδέες δώρων κάντε click εδώ: ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

 

Ιδέες δώρων για τον αγαπημένο σας