Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Θωράκισε τον Οργανισμό σου με τις Υπερτροφές

 

Τι είναι οι Υπερτροφές;

Είναι τροφές πλούσιες σε Βιταμίνες, Μέταλλα, Ιχνοστοιχεία & Αντιοξειδωτικά και χαρακτηρίζονται ως Υπερτροφές χάρει στη συνεργιστική δράση μεταξύ αυτών των συστατικών.

Πώς να Θωρακίσω τον οργανισμό μου;

Οι Υπερτροφές λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής προστασίας, θωρακίζουν τόσο το Ανοσοποιητικό όσο και το Γαστρεντερικό σύστημα του οργανισμού.

Ο ρόλος των Προβιοτικών είναι καθοριστικός διότι αφενός καταπολεμούν τα ‘βλαβερά βακτήρια’ αφετέρου ρυθμίζουν την παραγωγή των ανοσοκυττάρων για την διατήρηση της άμυνας του οργανισμού.

Ειδικά όταν συνυπάρχουν μαζί με τα Αντιοξειδωτικά των Υπερτροφών,τότε προφυλάσσουν άμεσα τον οργανισμό από κάθε είδους ‘ξένη εισβολή’.

Τι πρέπει να πάρω;

Πάρε τη δύναμη των Υπερτροφών. Πάρε SUPERFOODS

1. ΙΠΠΟΦΑΕΣ: 1 κάψουλα αντιστοιχεί σε 400 καρπούς Ιπποφαούς!

Γνωστό από την αρχαιότητα τόσο για την επουλωτική του δράση, όσο και για τη λάμψη που χαρίζει! Το SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ προέρχεται από προηγμένη μέθοδο εκχύλισης χάρει στην οποία παραλαμβάνεται το έλαιο Ιπποφαές. Εκεί εντοπίζονται πάνω από 190 βιονεργά συστατικά όπως βιταμίνες: C, D, E A, Ωμέγα λιπαρά οξέα (3,6,7,9) όπως και πλήθος Αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν όλα στη τόνωση & ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Κάθε κάψουλα περιέχει 350mg έλαιο Ιπποφαούς καθιστώντας το SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ το δικό σου σύμμαχο για να νιώθεις κάθε μέρα καλά! Προτείνεται η λήψη 1 κάψουλας καθημερινά μαζί με το φαγητό.

2. PROVIOMAX: 1 κάψουλα περιέχει Προβιοτικά & Πρεβιοτικά μαζί με Σελήνιο

Όταν ένα συμπλήρωμα διατροφής περιέχει Πρόβιοτικά μαζί με Πρέβιοτικά μαζί, τότε παρουσιάζει Συμβιωτική δράση. Το SUPERFOODS PROVIOMAX περιέχει 6 δις Προβιοτικών, από 6 διαφορετικά στελέχη μαζί με Πρεβιοτικά και Σελήνιο και όλα αυτά σε μια σταδιακής αποδέσμευσης κάψουλα - DR®. Το SUPERFOODS PROVIOMAX με την ενισχυμένη Συμβιωτική του Δράση αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις ευερέθιστου εντέρου, κατά τη διάρκεια λήψης αντιβίωσης, σε περιπτώσεις διάρροιας ή δυσκοιλιότητας καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Προτείνεται η λήψη μόνο 1 κάψουλας καθημερινά.

Μένουμε Σπίτι για να είμαστε καλά εμείς και οι αγαπημένοι μας!

Θωράκισε τον Οργανισμό σου με τις Υπερτροφές