Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα - δείτε τα πλεονεκτήματα!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

Το βούρτσισμα των δοντιών είναι μια απαραίτητη καθημερινή διαδικασία για την διατήρηση της καλής στοματικής υγείας και η σωστή επιλογή οδοντόβουρτσας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα του.

Πλεονεκτήματα ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας :

  • Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι έως και 100% πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες στην καταπολέμηση της πλάκας και της ουλίτιδας λόγω της πολύ μεγάλης ταχύτητας με την οποία δονούνται και περιστρέφονται οι κεφαλές τους, πράγμα που οδηγεί σε πιο υγιή δόντια και ούλα.
  • Έχουν ενσωματωμένους αισθητήρες πίεσης που αυτόματα επιβραδύνουν ή και σταματούν την περιστροφή όταν ασκήσουμε υπερβολική πίεση για να αποφεύγεται η αποτριβή των δοντιών και η υφίζηση των ούλων.
  • Μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μπορεί να είναι σκληρή με την πλάκα είναι όμως απαλή με τα ούλα! Νιώθεις τη διαφορά του απαλού καθαρισμού χάρη στον αισθητήρα πίεσης που διαθέτουν, βελτιώνοντας έτσι την υγεία των ούλων σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα.
  • Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν από παιδιά, άτομα με κινητικά προβλήματα, όπως άτομα με αρθρίτιδα ή άλλου είδους αναπηρίες, διότι δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές κινήσεις όπως με μια κλασική οδοντόβουρτσα.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστούμε την οδοντόβουρτσα;

  • Οι βούρτσες πρέπει να αντικαθίστανται κάθε τρεις μήνες ή όταν οι τρίχες δεν είναι πλέον ίσιες και σταθερές. Σε αυτή την κατάσταση, δεν θα καθαρίσουν τα δόντια όπως θα έπρεπε.
Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα - δείτε τα πλεονεκτήματα!