Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εσυ γνωρίζεις τι είναι τα Ceramides;

Πρόκειται για ελαιώδη, λιπόφιλα μόρια που βρίσκονται στην επιδερμίδα και κυρίως στην επιφάνειά της.

Είναι ένα σημαντικό συστατικό του δερματικού φραγμού. Συγκεκριμένα, αποτελούν το 50% των λιπιδίων της επιδερμίδας σε συνδυασμό με τη χοληστερόλη (25%) και τα λιπαρά οξέα (10-20%).

Τα ceramides είναι λιπίδια που:

  • Βοηθούν το δέρμα να διατηρεί την υγρασία και να λειτουργεί σωστά
  • Βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας κάνοντας την απαλή, λεία και σφριγηλή
  • Κρατούν ενωμένα τα κύτταρα του δέρματος και φροντίζουν να μην υπάρχει διαρροή της φυσικής υγρασίας
  • Αποτρέπουν την αφυδάτωση
  • Δεν επιτρέπουν σε παθογόνους οργανισμούς να εισέλθουν στον οργανισμό από το δέρμα
  • Ενεργοποιούν την φυσική ανανέωση του δέρματος και διατηρούν την ελαστικότητα τους

Έλλειψη ceramides

  • Ένας από τους βασικότερους λόγους που μειώνεται η παραγωγή ceramides είναι η ηλικία, αφού μετά την ηλικία των 20 το σώμα χάνει τουλάχιστον 1% της παραγωγής τους.
  • Επιπλέον, η ηλιακή ακτινοβολία και οι ακραίες καιρικές συνθήκες (κρύο, αέρας), καθώς και η κατάχρηση των καθαριστικών και απολεπιστικών προϊόντων μπορούν να οδηγήσουν σε ταχύτερη εξάντληση του αποθέματος των ceramides της επιδερμίδας.

Αποκατάσταση του δέρματος

  • Χρησιμοποιήστε κρέμες οι οποίες περιέχουν ceramides φυτικής ή συνθετικής προέλευσης, για να αναπληρώσουν τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας.
  • Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ακόμα πιο σημαντικό να χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν ceramides, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο κρύος αέρας μπορούν να αφυδατώσουν γρήγορα το δέρμα και να το κάνουν να δείχνει ξηρό και ταλαιπωρημένο.

Σημασία δεν έχει μόνο η παρουσία των ceramides μέσα στις κρέμες, αλλά επίσης να είναι σε σωστή ποσότητα και αναλογία, και να απελευθερώνονται σταδιακά, ώστε να παρέχουν 24ωρη κάλυψη.

Τα προϊόντα της CeraVe περιέχουν όχι ένα, αλλά τρία απαραίτητα ceramides (ceramides 1,3, 6-ΙΙ) συμβάλλοντας στην αναπλήρωση των φυσικών ceramides της επιδερμίδας.

Έτσι, ανακουφίζουν από την ξηρότητα μειώνοντας την απώλεια της υγρασίας, αυξάνοντας την ενυδάτωση και ενισχύοντας την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

Η CeraVe αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους και εκτός από τα ceramides, δημιούργησε ένα επαναστατικό σύστημα διάχυσης, με την ονομασία MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), το οποίο απελευθερώνει σταδιακά τα ενυδατικά συστατικά, για να κρατήσει το δέρμα απαλό με ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

Βρείτε ΕΔΩ ολα τα προιοντα της CeraVe με έκπτωση έως και -40%!

Εσυ γνωρίζεις τι είναι τα Ceramides;