Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επιστροφή στα σχολεία - Όλα τα απαραίτητα!

Τα Απαραίτητα για το Άνοιγμα των Σχολείων το Φθινόπωρο..

Καθώς το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει, είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για την επιστροφή των παιδιών μας στα σχολεία, ιδίως μετά από μια περίοδο πανδημίας. Το φαρμακείο μπορεί να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία μας για το φθινόπωρο, παρέχοντας τα απαραίτητα προϊόντα και συμβουλές για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας των παιδιών μας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα απαραίτητα αντικείμενα από το φαρμακείο για το άνοιγμα των σχολείων το φθινόπωρο.

  • Μάσκες και απολυμαντικά: Η προστασία από τον COVID-19 παραμένει σημαντική. Αγοράστε αρκετές μάσκες για τα παιδιά και απολυμαντικά χεριών που μπορούν να χρησιμοποιούν όταν δεν έχουν πρόσβαση σε σαπούνι και νερό.
  • Θερμόμετρο: Ένα ψηφιακό θερμόμετρο είναι απαραίτητο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των παιδιών σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα πυρετού.
  • Αντιπυρετικά/πόνος: Ένα αντιπυρετικό, όπως το παρακεταμόλη, είναι χρήσιμο σε περίπτωση πυρετού ή πόνου. Συμβουλευθείτε τον παιδίατρό σας για το σωστό δοσολογικό σχήμα.
  • Υγρά μαντηλάκια και χαρτομάντηλα: Είναι πάντα χρήσιμα για τον καθαρισμό των χεριών και την αποτροπή της εξάπλωσης των μικροβίων.
  • Πολυβιταμίνες: Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών σας με πολυβιταμίνες, ιδίως αν η διατροφή τους είναι φτωχή σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά.
  • Αντηλιακό: Ακόμη και το φθινόπωρο, η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική. Επειδή τα παιδιά είναι περισσότερο εξωτερικά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, ένα αντηλιακό είναι απαραίτητο.
  • Αντισηπτικά για τα χέρια: Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε αντισηπτικά χέρια όταν χρειάζεται, είτε στο σχολείο είτε κατά τη διάρκεια των διαδριαμάτων.
  • Ειδικά φάρμακα/εξοπλισμός: Εάν κάποιο παιδί έχει ειδικές ανάγκες ή χρειάζεται ειδικά φάρμακα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ποσότητα για την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Πέρα από τα αναφερθέντα, είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι για τις τοπικές και εθνικές οδηγίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια στα σχολεία, καθώς και να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να τις ακολουθούν.

Το άνοιγμα των σχολείων το φθινόπωρο απαιτεί συνεργασία, ενημέρωση και προετοιμασία για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ευεξία όλων των μελών της κοινότητας σχολείου.

Επιστροφή στα σχολεία - Όλα τα απαραίτητα!