Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Ελεύθερο ή οργανωμένο, πάντως σίγουρα εξοπλισμένο! Όποιο και αν είναι το camping που επιλέξατε για τις φετινές σας διακοπές, σίγουρα θα χρειαστεί να το επισκεφθείτε έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα για την καθημερινή σας φροντίδα, υγιεινή και προστασία. Για να μην ψάχνετε από ’δω κι από ’κει, συγκεντρώσαμε για εσάς τα 4 προϊόντα-κλειδιά του σωστού camper. Προσθέστε ελεύθερα αλλά μην αφαιρέσετε το παραμικρό, αν δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες.

Πεντακάθαρα χέρια και χωρίς νερό

Ειδικά στο ελεύθερο camping το νερό είναι λιγάκι δυσεύρετο. Ε και λοιπόν; Θα μείνετε με λερωμένα χέρια/πόδια; Όχι βέβαια. Θα έχετε μαζί σας τον απαλό αφρό καθαρισμού Baby Foam που δεν χρειάζεται τρίψιμο και σφουγγάρι και αφαιρείται πανεύκολα με ένα χαρτομάντιλο.

Γυναικεία ευαίσθητα θέματα

Αν είστε γυναίκα, ξέρετε πόση σημασία έχει να φροντίζετε επιμελώς την ευαίσθητη περιοχή σας και να την προφυλάσσετε από μολύνσεις, ερεθισμούς, κολπίτιδα και κακοσμία. Ειδικά μάλιστα στο camping όπου η περιοχή αυτή εκτίθεται συνεχώς σε εστίες μόλυνσης (από την άμμο, την υγρασία και τη σκόνη μέχρι και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι κοινόχρηστες τουαλέτες).

Τι κοκκινίλα είναι αυτή;

Στη φύση θα είστε, τα πάντα μπορείτε να αγγίξετε και όλα μπορούν να συμβούν. Ερεθισμοί, δερματίτιδες και μολύνσεις δεν είναι σπάνια φαινόμενα στο camping αλλά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. H κρέμα anticort θα γίνει το καλύτερο όπλο σας κόντρα στις φλεγμονές και τους ερεθισμούς και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όσο χρειάζεται, χωρίς αντενδείξεις.

Ένα σμήνος στροβιλίζεται πάνω απ’ τη σκηνή

Να τη γλιτώσετε απ’ τα κουνούπια είναι σχεδόν απίθανο. Να τη γλιτώσετε από τα τσιμπήματα όμως, γίνεται. Χρειάζεστε απλώς ένα ενυδατικό γαλάκτωμα και με εντομοαπωθητική δράση, όπως το Crilen που θα κρατήσει μακριά τα ιπτάμενα παρεάκια που θέλουν να κάνουν χαλάστρα στις χαλαρές των campers βραδιές.

Όχι, δεν τέλειωσε η λίστα. Αυτά ήταν μόνο η αρχή. Ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα must σύνεργα και χαρείτε το πιο οργανωμένο και πετυχημένο camping της ζωής σας!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ CAMPING

(Εκτυπώστε την, εμπεδώστε την και… εφαρμόστε την! )

πηγή www.frezyderm.gr

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ: ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ