Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στο Kρυολόγημα με Πρόπολη

Πρόπολη, το θαύμα της κυψέλης

Η πρόπολη είναι ένα θαυματουργό προϊόν που παράγει η ίδια η μέλισσα και είναι γνωστή για τις αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, αντιβιοτικές, αντισηπτικές, επουλωτικές, αντιικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Η λέξη πρόπολις ετυμολογικά σημαίνει “ προ της πόλεως” και αυτό γιατί χρησιμοποιείται από τις εργάτριες μέλισσες για την αποστείρωση, την προστασία και τη συντήρηση της κυψέλης. Επίσης, οι μέλισσες τη χρησιμοποιούν ως δομικό υλικό, αλλά και για προστασία της κυψέλης από μολύνσεις και εισβολείς.

Οι μέλισσες συλλέγουν ρητίνες από φυτά, τις αναμιγνύουν με κερί και γύρη, τις εμπλουτίζουν με ένζυμα και ιχνοστοιχεία για να την παρασκευάσουν, συγκεκριμένα περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, φλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες και ιχνοστοιχεία. 

Τουλάχιστον 180 διαφορετικές ουσίες έχουν ταυτοποιηθεί στην πρόπολη. Οι σημαντικότερες, από φαρμακολογικής άποψης είναι τουλάχιστον 38 φλαβονοειδή που περιέχει (καμφερόλη, κερκετίνη, πινοσερμπίνη κ.α.). Επιπλέον, η αντιοξειδωτική δράση της πρόπολης έχει μεγάλη επίδραση στην αναγέννηση κατεστραμμένων κυττάρων, η οποία οφείλεται στα φλαβονοειδή, που περιέχει και τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Τέλος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών. 

Το εκχύλισμα της πρόπολης έχει άπειρες εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή, στην επιδερμίδα, στο σώμα, στα μαλλιά, αλλά πάνω από όλα είναι πολύτιμη για τις αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες στην υγιεινή και στον οργανισμό μας.

Η APIVITA είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που αξιοποίησε την πρόπολη από την ίδρυσή της. Η πολύχρονη εμπειρία της APIVITA στα μελισσοκομικά προϊόντα, αλλά και τα δικά της μελίσσια, της δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής βιολογικής αξίας και καθαρότητας πρόπολη, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η APIVITA έχοντας γνώση των μοναδικών ιδιοτήτων της πρόπολης και την εμπειρία της αξιοποίησής της σε συνδυασμό με μέλι και βότανα της ελληνικής φύσης, προτείνει τη σειρά προϊόντων PROPOLΙS για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυση της άμυνάς του κατά τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος. 

Η σειρά PROPOLIS περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

Βιολογικό διάλυμα πρόπολης

Το βιολογικό διάλυμα πρόπολης παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και για τη διατήρηση της υγιεινής της στοματικής κοιλότητας. Είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική. Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από την ECOCERT.

Βιολογικό σιρόπι για το λαιμό με πρόπολη & θυμάρι

Το βιολογικό σιρόπι APIVITA PROPOLIS περιέχει πρόπολη και μέλι σε συνδυασμό με θυμάρι, φασκόμηλο και αλθέα, συστατικά που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να συμβάλλουν στην ανακούφιση του πονεμένου λαιμού και στην ενίσχυση του οργανισμού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά, είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική. Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από την ECOCERT.

Βιολογικό παιδικό σιρόπι για το λαιμό Kids με μέλι & θυμάρι

Το βιολογικό σιρόπι για παιδιά APIVITA PROPOLIS KIDS περιέχει μέλι σε συνδυασμό με θυμάρι, ευκάλυπτο, λεμόνι και χυμό μήλου, συστατικά που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να συμβάλλουν στην ανακούφιση του πονεμένου λαιμού και στην ενίσχυση του οργανισμού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Έχει ειδική σύνθεση για παιδιά με γεύση φρούτων, δεν περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά και είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική. Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από την ECOCERT. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Βιολογικό spray για το λαιμό με πρόπολη & αλθέα

Το βιολογικό spray APIVITA PROPOLIS για το στόμα και το λαιμό περιέχει πρόπολη και μέλι σε συνδυασμό με αλθέα, φασκόμηλο και ευκάλυπτο που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για αν συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού, ενώ παράλληλα προστατεύουν τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα και διατηρούν την υγιεινή της. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς συντηρητικά, είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική. Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από την ECOCERT.

Συμπληρώνοντας την πρόληψη και την ανακούφιση του οργανισμού από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, η APIVITA προτείνει επίσης τη σειρά με Pastilles, οι οποίες, βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές, αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τη δραστικότητα της πρόπολης, των φυτικών εκχυλισμάτων και των βιταμινών που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους.

Pastilles με ευκάλυπτο & πρόπολη

Με δυνατή γεύση ευκάλυπτο, μαλακώνουν το λαιμό και καταπραΰνουν το βήχα. Επιπλέον παρέχουν αντισηψία και αντιοξειδωτική δράση. Δεν περιέχουν ζάχαρη και κάθε παστίλια περιέχει το ¼ της βιταμίνης C που χρειαζόμαστε καθημερινά.

Pastilles με πρόπολη & γλυκύρριζα

Μαλακώνουν και καταπραΰνουν το βήχα και τον πονεμένο λαιμό, χάρη στη γλυκύρριζα, που έχει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με την πρόπολη, βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές που χρησιμοποιούνταν για να παρέχουν αντισηψία και αντιοξειδωτική δράση.

Pastilles με βατόμουρο & πρόπολη

Απολαυστικές στη γεύση τους, οι παστίλιες με βατόμουρο, ενισχύουν τον οργανισμό με τις βιταμίνες που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ όταν υποφέρει από κρυολόγημα, και παράλληλα μαλακώνουν το λαιμό. Το βατόμουρο αποτελεί πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Χωρίς ζάχαρη, αλλά με υπέροχη γεύση βατόμουρο, είναι κατάλληλες για ομοιοπαθητική και ιδανικές και για παιδιά από 6 ετών και πάνω.

Για ακόμα πιο ολοκληρωμένη στήριξη της υγείας οργανισμού μας και την ανακούφιση από τους ιούς και το κρυολόγημα, η APIVITA προτείνει τις κρέμες με θεραπευτικά βότανα APIVITA Herbal Creams, που αξιοποιούν τα θεραπευτικά βότανα και συστατικά σύμφωνα με την Ιπποκρατική θεώρηση και παράδοση για να προσφέρουν πρώτες βοήθειες.

Herbal Cream με Πρόπολη - 95% φυσικά συστατικά

Η πρόπολη έχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε μικροτραυματισμούς, γδαρσίματα, σπυράκια, επιδερμίδα με ακμή, μυκητιάσεις δέρματος στα μεσοδακτύλια διαστήματα αλλά και για την αντιμετώπιση του έρπη, χάρη στην ήπια αντισηπτική, την αντιμικροβιακή, την αντιμυκητιασική και την ήπια αντιφλεγμονώδη δράση της. Περιέχει επιπλέον προυνέλα, καλέντουλα, βάλσαμο, προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη Α, Αιθέριο Έλαιο Γεράνι και Tea Tree. Είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα, για παιδιά 1+ έτους, για ομοιοπαθητική.

Απλώστε, με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει ανάγκη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνετε απαραίτητο. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Herbal Cream με Ευκάλυπτο- 97% φυσικά συστατικά

Ο ευκάλυπτος παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, για την απελευθέρωση της αναπνοής και την ανακούφιση των μυϊκών πόνων από το κρυολόγημα. Βοηθά στην απελευθέρωση της αναπνοής, είναι ευεργετική για το ανώτερο αναπνευστικό και στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Περιέχει επιπλέον εχινάκια, καλέντουλα, γλυκερίνη, κερί μελισσών & καρναούμπα, βούτυρο καριτέ, βιταμίνες Α και Ε, αιθέρια έλαια θυμάρι, μαύρο πιπέρι, πεύκο, tea- tree, κέδρο και μέντα. Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από ευκάλυπτο για την αντιβακτηριακή του δράση. Είναι κατάλληλη για παιδιά 3+ ετών.

Απλώστε στο στήθος, το λαιμό, την πλάτη ή τα πονεμένα άκρα κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Σε περίπτωση καταρροής, χρησιμοποιήστε τοπικά κάτω από τη μύτη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα και κυρίως πριν τον ύπνο για να απολαύσετε μία ήρεμη νύχτα. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Λάδι Μασάζ με Ευκάλυπτο- 100% φυσικά συστατικά

Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του στήθους για να διευκολυνθεί η αναπνοή, καταπραΰνει το βήχα και βοηθά στην ανακούφιση από τον πονόλαιμο και από τα άλλα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Tο λάδι Echinacea τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα συμβάλλοντας στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Το αιθέριο έλαιο πεύκου καταπραΰνει τους μυϊκούς πόνους από το κρυολόγημα ή τη γρίπη. Τα αιθέρια έλαια δενδρολίβανου και tea tree προσφέρουν αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση, καθώς και χαλάρωση και ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για ομοιοπαθητική.

Απλώστε μικρή ποσότητα στο στήθος, το λαιμό, την πλάτη ή τα πονεμένα μέλη και κάνετε ελαφρύ μασάζ. Επαναλάβετε 2-3 φορές την ημέρα και κυρίως το βράδυ πριν τον ύπνο για να απολαύσετε μια ήρεμη νύχτα. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου (eucalyptus globulus)

Στη συσκευή των αιθερίων ελαίων, 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου σε νερό είναι αρκετές για να βοηθήσουν στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας και στη διευκόλυνση της αναπνοής στο χώρο μας. Ο ευκάλυπτος είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα γιατί διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα ως γενικό τονωτικό, που θα ανακουφίσει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό μας.

Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στο Kρυ