Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δες τα καλύτερα Αντηλιακά ανά Κατηγορία και... Καλές Βουτιές

Η ομάδα του Pharmatip σκέφτηκε να σου προτείνει τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου και σώματος που κυκλοφορούν για το 2021.

Εσυ να το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αυτό το άρθρο και να ΄βολτάρεις΄ όσο θέλεις στο Pharmatip... οπου θα βρείς τεράστια ποικιλία αντηλιακών με μεγάλες εκπτώσεις.

Top 5 Αντηλιακά Προσώπου

1. Frezyderm Sun Screen Velvet SPF50+ Αντηλιακό Προσώπου κατά της Φωτογήρανσης με Μάτ Αποτέλεσμα, 50ml

Θέλεις τέλεια εφαρμογή με ένα άγγιγμα; Επίλεξε το αντηλιακό προσώπου της Frezyderm. Απαλύνει την όψη των ρυτίδων, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

2. La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid with Shaka Protect Tech SPF50+ Λεπτόρρευστη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας, 50ml

Σου αρέσουν οι καινοτομίες; Ε τότε αυτο ειναι το κατάλληλο αντηλιακό για σένα...Απλώνεται εύκολα, και έχει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Με τεχνολογία Shaka που ενεργοποιεί τη σύνθεση του αντηλιακού μετά την ανακίνηση της συσκευασίας.

3. Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ Αντηλιακό Προσώπου κατά της Φωτογήρανσης, 40ml

Ψάχνεις αντηλιακό με παράλληλη δράση ενάντια στα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης (ρυτίδες και καφέ κηλίδες);;;...Μόλις το βρήκες!!!

4. Apivita Promo Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age SPF50 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των Πανάδων και των Ρυτίδων, 50ml

Σε ένα υπέροχο νεσεσέρ θα βρεις Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των Πανάδων και των Ρυτίδων μαζι με Καταπραΰντική Μάσκα Προσώπου και Πολύ-χρηστικό booster με υφή water-gel...και ολα αυτά με έκπτωση -50%.

5. Korres Promo Yoghurt Sunscreen SPF50 Cream Gel Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου και Ματιών Χωρίς Άρωμα, 40ml (1+1 Δώρο)

Μία αντηλιακή για σένα και μια για...Δώρο, μην χάσεις αυτη τη προσφορά! Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ενισχυμένη με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και πανθενόλη για υγιή όψη.

 

Top 5 Αντηλιακά Σώματος

1. Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ Αντηλιακό Mist Προσώπου και Σώματος για όλη την Οικογένεια, 300ml

Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα, ενώ η πρακτική βαλβίδα του προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό, για άριστη εφαρμογή.

2. La Roche Posay Anthelios Hydrating Lotion Eco Tube SPF50+ Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας, 250ml

Με ενυδατική, βελούδινη, μη λιπαρή υφή που δεν αφήνει λευκά σημάδια. Θα το βρεις σε νέα οικολογική συσκευασία.

3. Vichy Capital Soleil Beach Protect Fresh Hydrating Milk SPF50+ Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα, 300ml

H φρεσκάδα και το καλοκαιρινό του άρωμα με νότες λευκών λουλουδιών σε μια φρουτώδη βάση το κάνουν απολαυστικό σε κάθε εφαρμογή.

4. Korres Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF50 Διφασικό Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος με 'Water' Υφή, 150ml

Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα Ginseng και βιταμίνη Ε, αναζωογονεί, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η ζέστη και ο ήλιος.

5. Nuxe Promo Melting Spray High Protection SPF50 Αντηλιακό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο/Σώμα, 150ml & Δώρο After Sun Lotion Γαλάκτωμα για μετά τον Ήλιο για Πρόσωπο/Σώμα, 100ml

Αντηλιακό γαλάκτωμα spray λεπτόρρευστο, αδιάβροχο και ανθεκτικό στην εφίδρωση.


Pharma-Tip: Αν διαβάσεις και το άρθρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα αντηλιακά

τότε η παραλία και ο ήλιος σε περιμένουν, καλες βουτιές!!!

 

Δες τα καλύτερα Αντηλιακά ανά Κατηγορία και... Καλ