Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Γιατί πρέπει να φοράμε γυαλιά ηλίου;

Τα γυαλιά ηλίου μας προστατεύουν από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία που μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγειά των ματιών αν δεν τα φοράμε και να δημιουργηθούν μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία των ματιών.

Λόγοι που πρέπει να φοράμε γυαλιά ηλίου:

  • Προστασία από το “μπλε φως”. Η μακροχρόνια έκθεση στο μπλε και βιολετί τμήμα του ηλιακού φάσματος έχει ενοχοποιηθεί από τους ειδικούς ως ένας μεγάλος κίνδυνος για εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, ειδικά σε άτομα που έχουν ευαισθησία στον ήλιο.
  • Καρκίνος του δέρματος. Ο καρκίνος στα βλέφαρα και στο δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο συχνός απ΄οτι μπορεί να πιστεύουμε. Θα πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου πάντα όταν βρίσκεστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.
  • Ξεκούραστη όραση. Το έντονο φως του ήλιου δεν μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή και ξεκούραστη ορατότητα με αποτέλεσμα να μας προκαλεί δάκρυα.
  • Κρατήστε τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες μακριά. Η έντονη φωτεινότητα πολλές φορές είναι ο λόγος που προκαλούνται ημικρανίες και πονοκέφαλοι.
  • Προστασία των ματιών μας από φυσικά στοιχεία. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα στοιχεία της φύσης όπως άμμο, σκόνη, άνεμο που μας επηρεάζουν προκαλώντας πολλές φορές ερεθισμούς, μολύνσεις ή ακόμα και γρατζουνιές (πχ άμμος), που ενδέχεται να προκαλέσουν μέχρι και μόνιμες βλάβες.

Δείτε ΕΔΩ την μεγάλη ποικιλια μοντέρνων γυαλιών ηλίου!

Γιατί πρέπει να φοράμε γυαλιά ηλίου;