Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ας μιλήσουμε για τους τύπους δέρματος

Υπάρχουν γενικά πέντε κύριοι τύποι δέρματος: κανονικό, λιπαρό, ξηρό, μικτό και ευαίσθητο:

  • Το κανονικό δέρμα είναι ισορροπημένο και έχει ομοιόμορφη υφή, χωρίς να είναι πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό. Έχει υγιή λάμψη και δεν είναι επιρρεπές σε ξεσπάσματα ή ερεθισμούς.
  • Το λιπαρό δέρμα παράγει υπερβολική λιπαρότητα, η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια ΄΄λαμπερή΄΄ εμφάνιση και φραγμένους πόρους ,κυρίως στο Τ του μετώπου. Το λιπαρό δέρμα είναι επιρρεπές σε σπυριά και ακμή.
  • Το ξηρό δέρμα δεν έχει υγρασία και μπορεί να είναι σφιχτό, ξεφλουδισμένο ή τραχύ. Μπορεί να έχει μια θαμπή εμφάνιση και μπορεί να είναι επιρρεπές σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Το μικτό δέρμα είναι ένας συνδυασμός λιπαρού και ξηρού δέρματος. Μπορεί να έχει λιπαρή ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη και πηγούνι) και ξηρά μάγουλα. Το μικτό δέρμα μπορεί να είναι δύσκολο να το περιποιηθεί κανείς γιατί απαιτεί μια ισορροπία προϊόντων που αντιμετωπίζουν τόσο τις λιπαρές όσο και τις ξηρές περιοχές.
  • Το ευαίσθητο δέρμα ερεθίζεται εύκολα και μπορεί να αντιδράσει σε προϊόντα ή περιβαλλοντικούς παράγοντες. Μπορεί να φαίνεται κόκκινο, με φαγούρα ή φλεγμονή και μπορεί να είναι επιρρεπές σε εξανθήματα.

Η κατανόηση του τύπου του δέρματός σας είναι απαραίτητη για την επιλογή των σωστών προϊόντων περιποίησης και τη δημιουργία μιας ρουτίνας περιποίησης που λειτουργεί για εσάς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τύποι δέρματος μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου λόγω διαφόρων παραγόντων όπως η ηλικία, οι ορμόνες και οι περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ας μιλήσουμε για τους τύπους δέρματος