Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ας γνωρίσουμε την βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που έχει πολλά οφέλη για το δέρμα όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Εδώ θα δείτε μερικά από τα οφέλη της βιταμίνης C στην περιποίηση του δέρματος:

  • Λάμψη: Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στη φωτεινότητα του δέρματος αναστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης, της χρωστικής που είναι υπεύθυνη για τα σκοτεινά σημεία και τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης κηλίδων ηλικίας και υπερμελάγχρωσης.
  • Αντιγήρανση: Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Αντιφλεγμονώδη δράση: Η βιταμίνη C έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος και στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής.
  • Προστασία από περιβαλλοντικές βλάβες: Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως οι ακτίνες UV και η ρύπανση, που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση και βλάβη του δέρματος.
  • Ενυδάτωση: Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης του δέρματος ενισχύοντας την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι ίδια όλα τα προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη C απλά και μόνο επειδή αναγράφεται στο τίτλο του προϊόντος. Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν σταθερές μορφές Βιταμίνης C, όπως το ασκορβικό οξύ. Επιπλέον, είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε 24ωρο τεστ  για νέα προϊόντα , τοποθετώντας μικρή ποσότητα στο καρπό σας για 24 ώρες από το προιον και να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση της βιταμίνης C στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ας γνωρίσουμε την βιταμίνη C