Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ας γνωρίσουμε την βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη)!

Η νιασιναμίδη, επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β3, είναι ένα πολυλειτουργικό συστατικό που έχει πολλά οφέλη για το δέρμα όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της νιασιναμίδης στην περιποίηση του δέρματος:

  • Μείωση της υπερμελάγχρωσης: Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της υπερμελάγχρωσης και των μαύρων κηλίδων αναστέλλοντας τη μεταφορά της μελανίνης στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.
  • Βελτίωση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού: Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού αυξάνοντας την παραγωγή κεραμιδίου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ικανότητας του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία και να προστατεύει από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.
  • Ελαχιστοποίηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων: Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Μείωση της φλεγμονής: Η νιασιναμίδη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής που σχετίζονται με την ακμή και άλλες δερματικές παθήσεις.
  • Ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος: Η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ακμής και λιπαρού δέρματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση της νιασιναμίδης στα προϊόντα περιποίησης δέρματος μπορεί να ποικίλλει και μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητά της. Αναζητήστε προϊόντα με συγκέντρωση τουλάχιστον 4% για καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πάντα καλή ιδέα  να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση της νιασιναμίδης στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

 

Ας γνωρίσουμε την βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη)!