Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αλλεργίες; Ανακουφίσου φυσικά!

Συμπληρώματα που μπορεί να είναι χρήσιμα για την ανακούφιση από αλλεργίες:

  • Κερσετίνη: Η κερκετίνη είναι ένα φλαβονοειδές που έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδη και αντιισταμινικά αποτελέσματα. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας, όπως ρινική συμφόρηση, υγρά μάτια και κνίδωση.
  • Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και στην υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας όπως το φτέρνισμα και η ρινική συμφόρηση.
  • Προβιοτικά: Τα προβιοτικά είναι ευεργετικά βακτήρια που βοηθούν στην υποστήριξη της υγείας του εντέρου και της λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας, ιδιαίτερα στα παιδιά.
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι αντιφλεγμονώδη και μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των συμπτωμάτων αλλεργίας όπως η ρινική συμφόρηση και ο κνησμός. Μπορούν να βρεθούν σε συμπληρώματα ιχθυελαίου ή σε τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια, ο λιναρόσπορος και τα καρύδια.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα συμπληρώματα δεν πρέπει να αντικαθιστούν την ιατρική θεραπεία ή συμβουλές. Εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα αλλεργίας, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν πάρετε συμπληρώματα, ειδικά εάν έχετε υποκείμενες παθήσεις υγείας ή παίρνετε φάρμακα.

Αλλεργίες; Ανακουφίσου φυσικά!